127
خمیر پیتزا مینی فرنان

شرکت سازنده :

فرنان

وضعیت فروش :

موجود در انبار



3,050 تومان


  • توضیحات
  • مشخصات فنی
  • امتیاز کاربران برای این محصول
  • برچسب ها
  • یادداشت

خمیر پیتزا

برای بسیاری از ما پیچیده ترین مرحله ی پخت پیتزا، تهیه ی خمیر آن است. اگر یک بار دستور پایه تهیه خمیر پیتزا را قدم به قدم پیش ببرید، دیگر مشکلی با این مقوله نخواهید داشت. 

 

دستور پایه خمیر پیتزا با آرد سبوس دار

  • خمیر ترش: ۲۰ گرم

  • دوغ ولرم: ۲۰۰ سی سی

  • آرد سبوسدار گندم: ۲۵۰ گرم

  • نمک: نصف قاشق چایخوری

  • روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

یک فنجان خمیر ترش را در کمی دوغ ولرم حل میکنیم. آرد را در ظرفی ریخته و با نمک مخلوط کرده، وسط آن را گود میکنیم. محلول خمیر ترش و بقیه ی دوغ ولرم را در گودی آرد میریزم و به آرامی هم میزنیم. سپس روغن را به خمیر اضافه کرده و با قاشق و یا با دست آنقدر ورز میدهیم تا خمیری صاف و یک دست به دست اید. سپس برای مدت ۴۵ الی ۵۰ دقیقه میگذاریم تا خمیر ور  بیاید.بقیه ی مراحل پخت پیتزا با این خمیر همانند خمیر معمولی پیتزاست. برخی از پیتزاها با خمیر ترد پخته می شوند که کروستاتا نام دارد. دستور پخت خمیر ترد با آرد سبوس دار نیز به شکل زیر است:

 

[تعداد رای های دریافتی :1 [امتیاز کاربران برای این محصول :9 از 10]
شما نیز به این محصول امتیاز دهید :
این محصول را با دیگران به اشتراک بگذارید:

این پرونده را به اشتراک بگذارید :

Facebook Twitter Google LinkedIn

یادداشت کاربران
درج یک یادداشت :
نام کاربری :
پست الکترونیکی :
وب :
یادداشت :
کد امنیتی :
5 + 3 = ?