317
خمیر شیکاگو هومینا

وضعیت فروش :

موجود در انبار



9,850 تومان


مصرف کننده:144.000
تعداد :
  • توضیحات
  • مشخصات فنی
  • امتیاز کاربران برای این محصول
  • برچسب ها
  • یادداشت

مواد لازم برای تهیه پیتزا شیکاگو

  • خمیر پیتزا : به مقدار لازم

  • سس پیتزا : به مقدار لازم

  • سوسیس خرد و سرخ شده : 150 گرم

  • قارچ ورقه ای خرد شده : 150 گرم

  • زیتون هسته گرفته و ورقه ای شده : 10 عدد

  • فلفل دلمه ای : یک عدد

  • کالباس خرد شده : 150 گرم

  • فلفل دلمه ای : یک عدد

  • پنیر پیتزا رنده شده : 150 گرم

  • ریحان و آویشن : به مقدار لازم

  • پنیر موزارلا تازه و مکعبی خرد شده : 125 گرم

برای تهیه سس پیتزا رب گوجه فرنی را با ریحان و آویشن و نمک و سیر رنده شده و آبلیمو و فلفل سیاه و روغن زیتون و یا روغن مایه ترکیب کنید می توانید برای تهیه سس مخصوص پیتزا از گوجه فرنگی و پیاز میکس شده نیز استفاده کنید.
 
خمیر پیتزا را به 2 قسمت بزرگ و کوچک تقسیم کنید و با کمک وردنه نانوایی قسمت بزرگ تر خمیر را روی سطح صافی پهن کنید
در این مرحله از طرز تهیه پیتزا شیکاگو خمیر پیتزا را درون قالب پیتزا به صورتی پهن کنید که خمیر هم کف قالب را بپوشاند و هم اطراف و دیواره های قالب پیتزا را بپوشاند و علاوه بر این خمیر پیتزا از دیواره های قالب حدود 1 تا 1.5 سانتی متر بالا بیاید سپس قسمت های اضافه خمیر را قیچی کنید.
در مرحله بعدی طرز تهیه پیتزا شیکاگو ابتدا مقداری از سس پیتزا را روی خمیر پیتزا بمالید سپس مقداری پنیر پیتزا روی سس بریزید و کالباس و قارچ و فلفل دلمه ای و زیتون و سوسیس را به صورت لایه لایه روی خمیر پیتزا قرار دهید و روی همه مواد را با کمک پنیر پیتزا بپوشانید سپس قسمت کوچکتر خمیر را روی تخته ای مناسب باز کنید و روی لایه اول خمیر بکشید به طوری که حدود 1 سانتی متر از خمیر پیتزا از لبه قالب بیرون بیاید سپس دور تا دور لایه خمیر پیتزا را به سمت داخل جمع کنید و روی سطح خمیر سوراخ هایی را به کمک چاقو ایجاد کنید و روی خمیر را به کمک باقی مانده سس پیتزا بپوشانید و پنیر پیتزا و پنیر موزارلا را روی سس پیتزا بریزید و قالب پیتزا را به مدت 45 دقیقه درون فر با درجه حرارت 190 تا 200 درجه سانتی گراد قرار دهید و اجازه دهید تا پیتزا درون فر به خوبی پخته شود.
در طرز تهیه پیتزا شیکاگو اگر در طول پخت پیتزا احساس کردید که رنگ سطح پیتزا تیره شده است با کمک ورقه آلومینیومی روی پیتزا را بپوشانید و اجازه دهید تا خمیر لایه زیرین مغز پخت شود. بعد از اینکه پیتزا پخته شد 10 دقیقه صبر کنید تا پیتزا شیکاگو خنک شود سپس آن را از قالب جدا کنید.
در طرز تهیه پیتزا شیکاگو از پنیر پیتزا و سس زیادی استفاده می شود همچنین می توانید برای پخت این پیتزا به جای سوسیس از گوشت چرخ کرده و ادویه و پیاز استفاده کنید.
[تعداد رای های دریافتی :1 [امتیاز کاربران برای این محصول :9 از 10]
شما نیز به این محصول امتیاز دهید :
این محصول را با دیگران به اشتراک بگذارید:

این پرونده را به اشتراک بگذارید :

Facebook Twitter Google LinkedIn

یادداشت کاربران
درج یک یادداشت :
نام کاربری :
پست الکترونیکی :
وب :
یادداشت :
کد امنیتی :
1 + 8 = ?