73
پنیر پیتزا 2 کیلویی مطهر
: مطهر :
موجود در انبار
۵۷۸,۰۰۰
تومان تخفیف : ۱۰۲۰۰۰ تومان
8 بسته 2 کیلویی پنیر تک رنگ مطهر
پنیر پیتزا رنده شده 2 کیلویی مطهر با کیفیت فوق العاده و35 درصد چربی در ماده خشک در برودت -18 درجه نگهداری شود
محصولات مرتبط
پنیر پیتزا 2 کیلویی مطهر
578,000 تومان
پنیر پیتزا 180 گرمی مطهر
63,000 تومان
پنیر پیتزا 500 گرمی مطهر
161,500 تومان
پنیر پیتزا 500 گرمی دو رنگ مطهر
165,000 تومان
پنیرپیتزا رنده 2 کیلویی دارکوب
304,000 تومان
- توضیحات
- مشخصات فنی
- امتیاز کاربران برای این محصول
- برچسب ها
- یادداشت
پنیر بورشته - گیلان
مواد لازم برای 2 تا 3 نفر:
پنیر صبحانه یا پنیر پیتزا : 150 تا200 گرم
شوید تازه ساطوری شده: 2 قاشق سوپخوری پرویا 1 فاشق مرباخوری سر خالی هم شوید خشک
برگ سیر تازه اگر در دسترس بود یک قاشق قاشق غذا خوری پر در صورت تمایل
تخم مرغ : 2 تا 3 عدد
زردچوبه کمی
طرز تهیه: ابتدا آب پنیر را با کمی فشار دادن می گیریم ، سپس با پشت چنگال پنیر را له کرده و یا با رنده درشت رنده می کنیم. همه ی مواد را باهم مخلوط کرده روی حرارت کمی بالا می گذاریم ، (ابتدا ممکن است پنیر آب بیندازد). مواد را مدام هم می زنیم تا آب پنیر تقریبا تمام شود بعد حرارت را ملایم کرده کمی روغن یا کره به آن اضافه می کنیم اگر از هردو (کره وروغن مایع) باشد بهتر است. وقتی کمی تفت خورد از روی حرارت برمی داریم. پنیر برشته باید کمی شل باشد . اگر شوید تازه در دسترس نبود ، میتوان از1 قاشق سوپخوری سرخالی شوید خشک استفاده کرد. در ضمن در گیلان معمولا از پنیر خیکی که مثل پودر است استفاده می کنند. پنیر برشته را معمولا با عدس پلو، باقلی پلو سرو می شود ولی در گیلان معمولا با عدس پلو سرو می شود . با نان هم اگر دوست داشتید می توانید میل کنید(این غذا در شهرهای مختلف گیلان بطور متفاوت تهیه میشود)
[تعداد رای های دریافتی
:1[امتیاز کاربران برای این محصول
:>9 از]
شما نیز به این محصول امتیاز دهید
:
این محصول را با دیگران به اشتراک بگذارید:
این پرونده را به اشتراک بگذارید :
یادداشت کاربران